Betöltés...

Koczor Pincészet és vendégfogadó

8230 Balatonfüred, Bocsár dűlő 0118/12 hrsz

Területek nagysága

25 Ha

Szőlőfajtáink

Olaszrizling, Muskotály, Rozália, Merlot , Kékfrankos, Furmint

Vendéglátás

Vendéglátás: A felső étteremben 60 főt, az alsó konferenciateremben 100 főt tudunk vendégül látni.Szállás: 10 szobában 30 főt tudunk elhelyezni.

Nyitva tartás

12-22

Kapcsolat

+36 30/743-1508

info@koczorpince.hu

GPS

É 46° 57' 11.99" , K 17° 51' 10.74"

Koczor Dóra

Koczor Pincészet és vendégfogadó

Önmagában is élvezet a szőlőművelés és a borkészítés, de kétszeres öröm, ha megosztjuk azt barátokkal, vendégekkel. Persze nem kapálni hívjuk a hozzánk látogatókat: a munkánkban rejlő örömet borainkban ízlelheti meg mindenki.Rendszeresen tartunk borbemutatókat, borkóstolókat, borvacsorákat, ahol igyekszünk valamit átadni mesterségünk legjavából. Az estéket népzenével, harmonikamuzsikával, cigánymuzsikával, tánczenével tehetjük még emlékezetesebbé.

Célunk hogy pincénkből évről évre a legjobb bor kerüljön ki. Olyan ital, amelyben összesűrűsödik hat generáció tapasztalata, felcsillan színeiben, ízeiben a Balaton-felvidék elbűvölő atmoszférája, és zamataiban szétolvad mindaz a jó szándék, kedv és erő, amely segítette a születését. Szeretnénk valami új, de mégis ismerős, régi gyökerű élménnyel gazdagítani Önt és mindazokat, akik pincénkben, vagy otthonukban borainkat isszák. Legyen egy palackban az érték és az élmény!

Mit jelent nekem az Olaszrizling? 

Állítólag kiskoromban beleejtettek a Rizlinges hordóba, mint Obelixet.